6. Рецепт класичного омлету в духовці
Класичний рецепт складається тільки з трьох інгредієнтів — яєць, солі і молока. Нічого зайвого. Зате він виходить дуже смачним, з ніжним вершковим ароматом.
Інгредієнти:
- 6 яєць
- половина чайної ложки солі
- 300 мілілітрів молока
Приготування:
1. Яйця розбиваємо в підходящу миску. Додаємо сіль. Перемішуємо звичайним віночком або вилкою. Міксером користуватися не потрібно. Важливо лише зруйнувати структуру цілих яєць.
2. Вливаємо молоко і знову все вимішуємо, до максимальної однорідності. Тут не повинно залишатися згустків або окремих фрагментів білка або жовтка.
3. Форму вибирайте з високими бортами. Вона не повинна бути великою. Маса, яку ви сюди вливаєте, повинна заповнити форму мінімум на 2 третини.
4. Прибираємо в духовку, яку попередньо потрібно нагріти до 200 градусів. Запікаємо приблизно півгодини. Потім трохи охолоджуємо, нарізаємо і подаємо!