Омлет — 7 смачних рецептів приготування в духовці

4. Як зробити омлет з борошном в духовці

Додавання борошна в омлет робить його ще більш стійким і пружним. В якості різноманітності, пропоную додати сюди суміш заморожених овочів. Ви можете використовувати і інший наповнювач, на ваш смак.

Інгредієнти:

  • 5 яєць середнього розміру
  • їдальня ложка борошна
  • 100 мілілітрів молока
  • 200 грам суміші заморожених овочів (наприклад, «Мексиканська»)
  • 100 грам твердого сиру
  • сіль на смак

Приготування:

1. Борошно просіваємо в глибоку містку миску.

2. Вливаємо сюди трохи молока із загальної кількості. Все перемішуємо до тих пір, поки не вийде максимально однорідна рідка кашка. Тепер можна вливати залишки молока і знову перемішувати.

3. Вливаємо сюди яйця, підсолюємо на смак. При цьому врахуйте, що будете додавати сир. Прийміть до уваги ступінь солоності перед тим, як посолити масу. Все розмішуємо виделкою або ручним віночком. Не потрібно довго збовтувати. Достатньо лише довести до однорідності.

4. Додаємо сюди свесь овочів. Можете, як в даному випадку, використовувати готову суміш, що продається в магазині. Можна використовувати домашні заморожені овочі. У літню пору можна додати свіжих овочів, попередньо нарізавши їх. Сир натираємо теркою і теж відправляємо сюди. Все старанно розмішуємо.

5. Форму для випічки промазуємо м’яким вершковим маслом. Виливаємо сюди нашу масу. Духовку нагріваємо до 180 градусів. Відправляємо сюди форму з омлетом. Час випікання залежить від вашої духовки. В середньому це складає 30-40 хвилин.

6. Готового виробу потрібно трохи охолонути. Потім відкладаємо ножем омлет від бортів. Нарізаємо і подаємо до столу! Приємного апетиту!