Рецепт соковитих і ароматних оладки з кабачків.
Інгредієнти
-
1 шт.
— кабачок (великого розміру)
-
2 шт.
— куряче яйце
-
3 зубчики
— часник
-
3 ст. л.
— борошно (пшеничне)
-
за смаком
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
-
за смаком
— сметана
Рецепт приготування
Якщо кабачок зрілий, то знімаємо шкірку і виймаємо серцевину з насінням. Якщо кабачок молодий, то використовуємо цілком. У миску натираємо на крупній тертці кабачок, посипаємо сіллю і залишаємо на 6-7 хвилин, щоб виділилася зайва рідина.
Підготовлений кабачок віджимаємо, розбиваємо 2 яйця, додаємо пропущений через прес часник, перець.
Додаємо борошно.
Перемішуємо ретельно, суміш для оладок готова.
У сковороді розігріваємо олію, викладаємо суміш по одній столовій ложки з горбом на один оладок.
Обсмажуємо кабачкові оладки на середньому вогні з двох боків до золотисто-коричневого кольору. За таким методом обсмажуємо все приготовану суміш.
Готові гарячі оладки з кабачків подаємо зі сметаною. Приємного апетиту!