Окрошка. 7 рецептів приготування холодного супу на квасі

Приготування:

1.Вимити в прохолодній воді зелену цибулю, м’яту. Подрібнити, пересипати в тарілку. Додати до нього сіль. Використовуючи вилку, розім’яти отриману суміш продуктів.

2. Огірок, редис нарізати на невеликі кубики. Якщо використовуєте помідори черрі, то їх досить розрізати навпіл або на четвертини.

3. Картоплю попередньо відварити до готовності. Повністю остудити. Нарізати кубиками середнього розміру.

4. Зварити круто яйця, потім залити холодною водою. Тоді вони будуть добре чиститься, а також швидше охолонуть. Нарізати кубиками.

5. Крабові палички розрізати на невеликі шматочки. Креветки відварити в трохи підсоленій воді. Після чого, перекинути вміст на друшляк.

Якщо крабові палички були заморожені, то потрібно заздалегідь їх розморозити.

6. Рукколу промити, струсити від вологи, подрібнити.

Дану зелень можна замінити будь-який інший. Наприклад, петрушкою, кінзою або кропом.

7. З’єднати йогурт з гірчицею в потрібних пропорціях. Розмішавши їх, отримуєте готовий соус.

8. Всі інгредієнти з’єднати в одну чашу. Залити їх квасом. Додати соус, знову розмішати.

9. Подавати страву охолодженим, розлив порційно кожному.

Приємного апетиту, гарного вам настрою!