Новий рік — нове і цікаве меню на новорічний стіл

16. Фарширована риба

Скільки себе пам’ятаю останні 20-30-40, а може й більше років, святкування жодного Нового року не обходилось без цієї страви. Читати далі …

17. Відео:

Гарячі страви з риби і морепродуктів.

Як ви вже знаєте, багато дуже люблять рибу і морепродукти, тому в цій статті ми в основному, показали рецепти з них.

1. Минтай фарширований картоплею

Інгредієнти:

  • Минтай — 2 середніх рибки
  • Яйце — 1 шт.
  • Цибуля — 1 шт.
  • Картопля — 1 шт.
  • Сир — 100 р.
  • Сіль, спеції, зелень

Приготування:

1. Рибу промити, якщо необхідно, почистити і промити знову (звичайно не обов’язково брати минтай. Ми взяли його як найпростішу і найпоширенішу рибу.)

2. Натерти картоплю на тертці і відразу ж залити її холодною водою, щоб не почорнів. Міняємо Воду кілька разів, поки вона не стане прозорою.

3. Рибу натерти сіллю і приправами. Зараз велика різноманітність приправ для риби в магазині, виберіть, що вам подобається. Спеції беріть теж любите.

4. Кільцями порізати цибулю, нарізати зелень, натерти на крупній тертці сир.

5. Злити воду, додати в картоплю яйце, перемішати, посолити, поперчити за смаком.

6. Деко застелити фольгою, викласти на неї рибу. Отриманої картопляною масою нафарширувати рибу, полити лимонним соком, видавлюючи його з лимона.

7. Викласти зверху півкільця цибулі.

8. Полити рослинним маслом (добре оливковою), щоб тримався сир і для кращого запікання.

9. Посипати сиром.

10. Зверху посипати зеленню.

Закрити рибу фольгою і поставити в нагріту до 180° духовку на 25-30 хвилин. Дивіться з вашої духовці.

Якщо хочете, щоб риба була засмаженою, відкрийте фольгу за 5 хвилин до готовності.

Риба готова.

Приємного апетиту!