16. Фарширована риба
Скільки себе пам’ятаю останні 20-30-40, а може й більше років, святкування жодного Нового року не обходилось без цієї страви. Читати далі …
17. Відео:
Гарячі страви з риби і морепродуктів.
Як ви вже знаєте, багато дуже люблять рибу і морепродукти, тому в цій статті ми в основному, показали рецепти з них.
1. Минтай фарширований картоплею
Інгредієнти:
- Минтай — 2 середніх рибки
- Яйце — 1 шт.
- Цибуля — 1 шт.
- Картопля — 1 шт.
- Сир — 100 р.
- Сіль, спеції, зелень
Приготування:
1. Рибу промити, якщо необхідно, почистити і промити знову (звичайно не обов’язково брати минтай. Ми взяли його як найпростішу і найпоширенішу рибу.)
2. Натерти картоплю на тертці і відразу ж залити її холодною водою, щоб не почорнів. Міняємо Воду кілька разів, поки вона не стане прозорою.
3. Рибу натерти сіллю і приправами. Зараз велика різноманітність приправ для риби в магазині, виберіть, що вам подобається. Спеції беріть теж любите.
4. Кільцями порізати цибулю, нарізати зелень, натерти на крупній тертці сир.
5. Злити воду, додати в картоплю яйце, перемішати, посолити, поперчити за смаком.
6. Деко застелити фольгою, викласти на неї рибу. Отриманої картопляною масою нафарширувати рибу, полити лимонним соком, видавлюючи його з лимона.
7. Викласти зверху півкільця цибулі.
8. Полити рослинним маслом (добре оливковою), щоб тримався сир і для кращого запікання.
9. Посипати сиром.
10. Зверху посипати зеленню.
Закрити рибу фольгою і поставити в нагріту до 180° духовку на 25-30 хвилин. Дивіться з вашої духовці.
Якщо хочете, щоб риба була засмаженою, відкрийте фольгу за 5 хвилин до готовності.
Риба готова.
Приємного апетиту!