Відмінний рецепт запашних млинців з додавання в тісто тертого яблука.
Інгредієнти
-
300 гр.
— мука
-
400 мл.
— молоко (тепле)
-
70 мл.
— рослинна олія
-
1 шт.
— яблуко
-
1 шт.
— куряче яйце
-
1 ч. л.
— сода (харчова)
-
3 ст. л.
— мед
-
1 ст. л.
— ванільний цукор
-
1 ч. л.
— сіль
-
за смаком
— варення
Рецепт приготування
У мисці збиваємо віночком яйце, мед, ванільний цукор, сіль і соду. Вливаємо олію, молоко, додаємо натерте дрібно яблуко і порціями борошно, постійно помішуючи.
Сковороду змащуємо маслом і виливаємо один ківш готового тіста, формуємо млинець діаметром до 15 см і обсмажуємо до золотисто-коричневого кольору.
Ароматні млинці складаємо стопкою і подаємо смачні млинці з варенням за смаком. Приємного апетиту!