Млинці з яблуком


Відмінний рецепт запашних млинців з додавання в тісто тертого яблука.

Інгредієнти

  • 300 гр.

    — мука

  • 400 мл.

    — молоко (тепле)

  • 70 мл.

    — рослинна олія

  • 1 шт.

    — яблуко

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 1 ч. л.

    — сода (харчова)

  • 3 ст. л.

    — мед

  • 1 ст. л.

    — ванільний цукор

  • 1 ч. л.

    — сіль

  • за смаком

    — варення

Рецепт приготування

    У мисці збиваємо віночком яйце, мед, ванільний цукор, сіль і соду. Вливаємо олію, молоко, додаємо натерте дрібно яблуко і порціями борошно, постійно помішуючи.


    Сковороду змащуємо маслом і виливаємо один ківш готового тіста, формуємо млинець діаметром до 15 см і обсмажуємо до золотисто-коричневого кольору.

    Ароматні млинці складаємо стопкою і подаємо смачні млинці з варенням за смаком. Приємного апетиту!