Відмінний рецепт приготування млинців, фаршировані сиром.
Інгредієнти
Для тіста:
-
1 склянка
— борошно (пшеничне)
-
1 склянка
— молоко
-
4 шт.
— куряче яйце
-
4 ст. л.
— вершкове масло
-
1 щіпка
— сіль
-
за смаком
— рослинна олія
Для начинки:
-
2 склянки
— сир
-
6 ст. л.
— сметана
-
2 ст. л.
— цукор
-
1 шт.
— куряче яйце
-
за смаком
— ванілін
Рецепт приготування
У чашу блендера виливаємо молоко, розтоплене масло, додаємо яйця, борошно і сіль. Збиваємо суміш для млинців до однорідної маси. Виливаємо тісто в миску, накриваємо і залишаємо на 30 хвилин. Якщо тісто виходить густим, додаємо молоко.
Гарячу сковороду змащуємо рослинним маслом, виливаємо ополоником трохи рідкого тіста (3-4 ст. л.) і, повертаючи сковороду в різні боки, рівномірно розподіляємо по всій поверхні.
Обсмажуємо підготовлені млинці з двох сторін по 20-30 секунд до блідо-золотистого кольору, викладаємо на тарілку. Інше тісто смажимо таким же методом, кожен раз змащуючи маслом сковороду.
У миску викладаємо сир, сметану, цукор, яйце, ванілін і за бажанням можна додати терту цедру лимона. Перемішуємо.
На кожен підготовлений млинець викладаємо по 2-3 столових ложки сирної маси.
Звертаємо кожен млинець конвертиком.
Обсмажуємо млинці з сиром в рослинному маслі з двох сторін до рум’яної скоринки.
Подаємо ароматні млинці з варенням або сметаною. Приємного апетиту!