Млинці з сиром


Відмінний рецепт приготування млинців, фаршировані сиром.

Інгредієнти

Для тіста:

  • 1 склянка

    — борошно (пшеничне)

  • 1 склянка

    — молоко

  • 4 шт.

    — куряче яйце

  • 4 ст. л.

    — вершкове масло

  • 1 щіпка

    — сіль

  • за смаком

    — рослинна олія

Для начинки:

  • 2 склянки

    — сир

  • 6 ст. л.

    — сметана

  • 2 ст. л.

    — цукор

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • за смаком

    — ванілін

Рецепт приготування

    У чашу блендера виливаємо молоко, розтоплене масло, додаємо яйця, борошно і сіль. Збиваємо суміш для млинців до однорідної маси. Виливаємо тісто в миску, накриваємо і залишаємо на 30 хвилин. Якщо тісто виходить густим, додаємо молоко.


    Гарячу сковороду змащуємо рослинним маслом, виливаємо ополоником трохи рідкого тіста (3-4 ст. л.) і, повертаючи сковороду в різні боки, рівномірно розподіляємо по всій поверхні.


    Обсмажуємо підготовлені млинці з двох сторін по 20-30 секунд до блідо-золотистого кольору, викладаємо на тарілку. Інше тісто смажимо таким же методом, кожен раз змащуючи маслом сковороду.


    У миску викладаємо сир, сметану, цукор, яйце, ванілін і за бажанням можна додати терту цедру лимона. Перемішуємо.


    На кожен підготовлений млинець викладаємо по 2-3 столових ложки сирної маси.


    Звертаємо кожен млинець конвертиком.


    Обсмажуємо млинці з сиром в рослинному маслі з двох сторін до рум’яної скоринки.

    Подаємо ароматні млинці з варенням або сметаною. Приємного апетиту!