Мигдальне молоко


Відмінний рецепт ароматної мигдального молока за 8 годин. Рослинна молоко цінне джерело поживних речовин і незамінних жирних кислот. У царській Росії мигдальне молоко називали оршад.

Інгредієнти

  • 100 гр.- мигдаль
  • 750 мл.- вода (мінеральна)

Рецепт приготування

Заливаємо мигдаль мінеральною водою і залишаємо на ніч (7,5-8 годин).


Замочений мигдаль з водою, кладемо в блендер і подрібнюємо 3 хвилини.


Проціджуємо отриману мигдалеву суміш через марлю і добре віджимаємо. Мигдальне молоко готово.

Отриманий мигдальний макуху можна використовувати для приготування печива. Готове мигдальне молоко п’ємо замість коров’ячого молока, додаємо в каву, чай або готуємо страви. За бажанням додаємо в мигдальне молоко какао, ванілін або цукор. Приємного апетиту!