М’ясний рулет з фаршу з зеленим перцем і горошком

Для соусу:

  • Приготувати м’ясний бульйон з кубика. Розчинити половину м’ясного кубики для бульйону в половині склянки води.

  • Одну столову ложку борошна розмішати з невеликою кількістю холодної води , до стану «молочка».

  • М’ясний сік від рулету пропустити через сито, додати м’ясний бульйон з кубика, закип’ятити, змішати з борошном, розчиненої в холодній воді, ретельно все перемішати, довести до кипіння.

  • При необхідності додати в соус сіль, чебрець, перець, майоран за смаком.

Соус вилити в соусницю і подати на стіл до рулету. Рулет подавати на стіл теплим. Розкласти рулет по порційних тарілках і полити гарячим соусом до смаку.

Приємного апетиту!