Дуже простий рецепт дуже смачної локшини, обсмаженої з курячим фаршем і овочами.
Інгредієнти
-
400 гр.
— лапша
-
500 гр.
— курка (фарш)
-
1 шт.
— морква
-
2 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1/2 склянки
— вино (біле сухе)
-
1 зубчик
— часник
-
1 гілочка
— розмарин
-
2 листочка
— шавлія
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Цибулю дрібно ріжемо, моркву натираємо і обсмажуємо в олії з шматочками часнику до м’якості. Додаємо до овочів готовий фарш з курки і смажимо 4 хвилини.
Розмарин перев’язуємо нитками з листям шавлії, додаємо у фарш і вливаємо вино. Смажимо фарш на сильному вогні, щоб вино випарувалося. Потім зменшуємо вогонь, солимо, перчимо, накриваємо і смажимо ароматний фарш 10 хвилин. Розмарин шавлія видаляємо.
Поки смажиться фарш відварюємо локшину, промиваємо і додаємо в сковороду. Перемішуємо, обсмажуємо 2-3 хвилини, пробуємо на сіль і подаємо. Приємного апетиту!