Курячі ніжки в беконі під сиром


Простий рецепт смачної страви з філе курячих ніжок, яке загортаємо в копчений бекон, посипаємо сиром і запікаємо в духовці.

Інгредієнти

  • 4 шт.

    — курка (ніжки)

  • 8 скибочок

    — бекон (копчений)

  • 100 гр.

    — сир

  • 4 ст. л.

    — сметана

  • 4 пір’їнки

    — зелена цибуля

  • 4 щіпки

    — кмин (мелений)

  • 4 щіпки

    — перець (мелений)

  • 4 щіпки

    — сіль

Рецепт приготування

    З курячих ніжок видаляємо шкіру, робимо розріз уздовж і акуратно зрізаємо м’ясо.


    Підготовлене філе ніжок викладаємо на тарілку, посипаємо сіллю, перцем і кмином.


    Термостійку ємність змащуємо маслом і посипаємо сухарями.


    Кожен шматочок філе обертаємо 2 скибочки копченого бекону і викладаємо в підготовлену ємність.


    Змащуємо філе в беконі сметаною (по 1 ст. л.).


    Посипаємо нарізаною зеленою цибулею.


    Посипаємо натертим сиром.


    Накриваємо фольгою.


    Відправляємо ароматні курячі ніжки «під шубою» в духовку при 200 градусах на 35 хвилин.


    Знімаємо фольгу і запікаємо дуже смачне блюдо ще 20 хвилин.

    Гаряче ароматне філе курячих ніжок у беконі під сиром подаємо з улюбленим гарніром. Приємного апетиту!