Простий рецепт смачної страви з філе курячих ніжок, яке загортаємо в копчений бекон, посипаємо сиром і запікаємо в духовці.
Інгредієнти
-
4 шт.
— курка (ніжки)
-
8 скибочок
— бекон (копчений)
-
100 гр.
— сир
-
4 ст. л.
— сметана
-
4 пір’їнки
— зелена цибуля
-
4 щіпки
— кмин (мелений)
-
4 щіпки
— перець (мелений)
-
4 щіпки
— сіль
Рецепт приготування
З курячих ніжок видаляємо шкіру, робимо розріз уздовж і акуратно зрізаємо м’ясо.
Підготовлене філе ніжок викладаємо на тарілку, посипаємо сіллю, перцем і кмином.
Термостійку ємність змащуємо маслом і посипаємо сухарями.
Кожен шматочок філе обертаємо 2 скибочки копченого бекону і викладаємо в підготовлену ємність.
Змащуємо філе в беконі сметаною (по 1 ст. л.).
Посипаємо нарізаною зеленою цибулею.
Посипаємо натертим сиром.
Накриваємо фольгою.
Відправляємо ароматні курячі ніжки «під шубою» в духовку при 200 градусах на 35 хвилин.
Знімаємо фольгу і запікаємо дуже смачне блюдо ще 20 хвилин.
Гаряче ароматне філе курячих ніжок у беконі під сиром подаємо з улюбленим гарніром. Приємного апетиту!