Куряча печінка – прості і смачні рецепти приготування

5. Відео — Печінковий торт з курячої печінки

Такий тортик вже давно оселився в моїй кулінарній книзі. Приготувати його нескладно, а всі продукти доступні і недорогі.

Сьогодні я розповіла про рецепти з курячої печінки, які я люблю найбільше. Її їдять навіть дітки-малоежки, адже вона надзвичайно ніжна. Але справа навіть не в її смаку. Адже вона дуже корисна. Будь-яка печінка містить у собі букет вітамінів і необхідних для організму речовин. Вони забезпечують налагоджену і повноцінну роботу кровоносної системи. Її вживання обов’язково, хоча б 1 раз в тиждень, чергуючи з м’ясними продуктами, рибою.

На відміну від яловичої або свинячої, куряча печінка не потребує попередньої вымочке в молоці. Звичайно, якщо ви хочете ще більш ніжний смак, це можна зробити.

А які рецепти з цього субпродукту готуєте ви? Сподобалися вам сьогоднішні страви? Діліться досвідом прямо в коментарях нижче.

Смачних вам кулінарних перемог і творчого натхнення! До нових зустрічей!