Котлети в соусі


Відмінний рецепт приготування котлет в ароматному соусі з часником, кетчупом чилі і кропом.

Інгредієнти

  • 5 шт.

    — котлети (заморожені або охолоджені)

  • 3 ст. л.

    — кетчуп (чилі)

  • 1 ст. л.

    — борошно (пшеничне)

  • 3 зубчики

    — часник

  • 3 гілочки

    — кріп

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Якщо котлети заморожені, даємо хвилин на 15 постояти в теплому місці. Викладаємо підготовлені котлети в сковороду з рослинним маслом.


    Тільки з одного боку на сильному вогні смажимо котлети, перевертаємо і відразу зменшуємо вогонь.


    Додаємо кетчуп чилі.


    Додаємо борошно.


    Швидко додаємо 1,5 склянки холодної води, перець, сіль і акуратно перемішуємо, щоб не пошкодити котлети.


    Тушкуємо котлети в соусі 20 хвилин на повільному вогні, додаємо дрібно нарізаний кріп, пропущений через прес часник і злегка перемішуємо соус.


    Тушкуємо ще 10 хвилин. Соус загусне і від часнику стане дуже ароматним.

    До котлет в соусі готуємо пюре з картоплі. Подаємо з хлібом і салатом з огірків, помідорів і зеленого лука. Приємного апетиту!