Відмінний рецепт приготування котлет в ароматному соусі з часником, кетчупом чилі і кропом.
Інгредієнти
-
5 шт.
— котлети (заморожені або охолоджені)
-
3 ст. л.
— кетчуп (чилі)
-
1 ст. л.
— борошно (пшеничне)
-
3 зубчики
— часник
-
3 гілочки
— кріп
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Якщо котлети заморожені, даємо хвилин на 15 постояти в теплому місці. Викладаємо підготовлені котлети в сковороду з рослинним маслом.
Тільки з одного боку на сильному вогні смажимо котлети, перевертаємо і відразу зменшуємо вогонь.
Додаємо кетчуп чилі.
Додаємо борошно.
Швидко додаємо 1,5 склянки холодної води, перець, сіль і акуратно перемішуємо, щоб не пошкодити котлети.
Тушкуємо котлети в соусі 20 хвилин на повільному вогні, додаємо дрібно нарізаний кріп, пропущений через прес часник і злегка перемішуємо соус.
Тушкуємо ще 10 хвилин. Соус загусне і від часнику стане дуже ароматним.
До котлет в соусі готуємо пюре з картоплі. Подаємо з хлібом і салатом з огірків, помідорів і зеленого лука. Приємного апетиту!