Смачний картопляний салат з маринованою цибулею, вареним яйцем і хрусткими сухариками.
Інгредієнти
-
6 шт.
— картопля
-
4 шт.
— куряче яйце
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста (середній)
-
5 скибочок
— хліб (тостерний)
-
4 ч. л.
— вершкове масло
-
1 ст. л.
— оцет (9%)
-
3 ст. л.
— сметана
-
3 ст. л.
— майонез
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Цибулю нарізаємо тонко півкільцями, викладаємо в миску, заливаємо оцтом і доливаємо воду, щоб покрити цибулю. Залишаємо.
Картопля ретельно промиваємо з губкою і відварюємо в мундирі. Охолодити в холодній воді (для прискорення процесу), очищаємо і нарізаємо кубиками.
Паралельно з приготуванням картоплі, відварюємо яйця, остуджуємо, очищаємо і нарізаємо кубиками.
Скибочки тостерного хліба нарізаємо кубиками, поливаємо розтопленим маслом, перемішуємо і викладаємо на деко. Відправляємо кубики хліба в розігріту духовку до 200 градусів і обсмажуємо сухарики близько 5 хвилин.
У миску викладаємо підготовлені кубики картоплі, яєць, сухарики (трохи залишаємо для подачі), злегка віджатий маринований цибулю, сметану, майонез, сіль і мелений перець. Акуратно перемішуємо.
Смачний картопляний салат з яйцями і сухариками подаємо відразу. Приємного апетиту!