Капуста тушкована з мясом — рецепт приготування

Приготування:

  • Ребра помити, обсушити серветкою, нарізати на шматочки по 1-2 реберця.

  • Цибулю почистити, нарізати соломкою.
  • Моркву почистити, нарізати довгими брусочками.
  • Помідори порізати часточками.

  • Капусту нашаткувати локшиною.

  • На сковороді добре розігріти 2 ст. л. рослинного масла і обсмажити реберця з двох сторін до золотистої скоринки.

  • Ребра перекласти в каструлю.

  • Посолити, посипати спеціями.

  • У цьому ж олії обсмажити цибулю і моркву

  • і все це додати в каструлю до м’яса.

  • додати трохи води і на середньому вогні тушкувати м’ясо до готовності, 25-35 хвилин.

  • Скласти Капусту в глибоку ємність, посолити, додати трохи цукру, перетерти руками.

  • На сковороді розігріти рослинне масло, викласти капусту, обсмажити капусту, помішуючи, протягом 5-6 хвилин.

  • Додати різані помідори, при необхідності посолити, поперчити, додати цукор і тушкувати капусту ще 10 хвилин на середньому вогні.
  • Коли капуста і м’ясо будуть майже готові, м’ясо перекласти з каструлі в сковороду до капусти. Акуратно перемішати і дати постояти 3-5 хвилин.

Готову страву розкласти по порційних тарілках. При бажанні можете додати свіжі овочі та зелень.

Приємного апетиту!