Приготування:
- Ребра помити, обсушити серветкою, нарізати на шматочки по 1-2 реберця.
- Цибулю почистити, нарізати соломкою.
- Моркву почистити, нарізати довгими брусочками.
- Помідори порізати часточками.
- Капусту нашаткувати локшиною.
- На сковороді добре розігріти 2 ст. л. рослинного масла і обсмажити реберця з двох сторін до золотистої скоринки.
- Ребра перекласти в каструлю.
- Посолити, посипати спеціями.
- У цьому ж олії обсмажити цибулю і моркву
- і все це додати в каструлю до м’яса.
- додати трохи води і на середньому вогні тушкувати м’ясо до готовності, 25-35 хвилин.
- Скласти Капусту в глибоку ємність, посолити, додати трохи цукру, перетерти руками.
- На сковороді розігріти рослинне масло, викласти капусту, обсмажити капусту, помішуючи, протягом 5-6 хвилин.
- Додати різані помідори, при необхідності посолити, поперчити, додати цукор і тушкувати капусту ще 10 хвилин на середньому вогні.
- Коли капуста і м’ясо будуть майже готові, м’ясо перекласти з каструлі в сковороду до капусти. Акуратно перемішати і дати постояти 3-5 хвилин.
Готову страву розкласти по порційних тарілках. При бажанні можете додати свіжі овочі та зелень.
Приємного апетиту!