Кабачки. Рецепти приготування кабачків швидко і смачно

Найпростіший рецепт страви з кабачків з часником

Інгредієнти:

  • Кабачок — 1 шт.
  • Часник за смаком
  • Рослинна олія
  • Сіль перець

Приготування:

1. Кабачок у нас молодий, молочний так сказати і свіжий, щойно з грядки. Нарізаємо кабачок на гуртки приблизно 0,5 см. товщиною і розрізаємо їх навпіл.

2. Нагріваємо сковороду наливаємо в неї рослинне масло. Розігріваємо масло і викладаємо в нього нарізані кабачки. Обсмажуємо на сильному вогні, до тих пір, поки кабачки не зарум’яняться з одного боку.

3. Коли кабачки зарум’яняться, перевертаємо їх і обсмажуємо іншу сторону.

4. Як тільки кабачки обжарились, беремо глибоку тарілку, викладаємо шар кабачків.

5. На кабачки видавлюємо часник.

6. Зверху викладаємо другий шар обсмажених кабачків. Посипаємо сіллю і знову видавлюємо часник на кабачки.

7. Накриваємо зверху другий тарілкою і струшуємо обидві тарілки, перемішуючи кабачки з часником і сіллю.

Ми не завжди розрізаємо гуртки кабачків навпіл, іноді залишаємо їх цілими. Від цього вони не стають гіршими.

Викладаємо кабачки на порційні тарілки. Додаємо шматочки огірків і подаємо на стіл.

Приємного апетиту!