Ідеальні сирники із сиру


Традиційний рецепт пишних сирників з сиру, яєць і пшеничного борошна. Такі сирники можна смажити або запікати в духовці.

Інгредієнти

Для сирників:

  • 300 гр.

    — сир (пачки)

  • близько 80 гр.

    — борошно (пшеничне)

  • 2 ст. л.

    — ванільний цукор

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 1 щіпка

    — сіль

  • за смаком

    — рослинна олія

Для подачі:

  • за смаком

    — сметана

  • за смаком

    — персик (консервовані)

Рецепт приготування

    У миску викладаємо сир і розминаємо виделкою. Додаємо в підготовлений сир яйце, ванільний цукор і сіль.


    Добре перемішуємо масу для сирників і поступово додаємо борошно (трохи залишаємо). Замішуємо м’яке тісто.


    З рештками борошна формуємо з сирного тіста ковбаску, розрізаємо на 8 частин і робимо руками коржі.


    Викладаємо підготовлені сирники в гаряче масло і смажимо на середньому вогні з 2-х сторін до коричневої скоринки. Для видалення масла готові смачні сирники викладаємо на паперові рушники.


    Ароматні сирники розкладаємо по тарілках, поливаємо сметаною, додаємо шматочки консервованих персиків і подаємо. Приємного апетиту!