Традиційний рецепт пишних сирників з сиру, яєць і пшеничного борошна. Такі сирники можна смажити або запікати в духовці.
Інгредієнти
Для сирників:
-
300 гр.
— сир (пачки)
-
близько 80 гр.
— борошно (пшеничне)
-
2 ст. л.
— ванільний цукор
-
1 шт.
— куряче яйце
-
1 щіпка
— сіль
-
за смаком
— рослинна олія
Для подачі:
-
за смаком
— сметана
-
за смаком
— персик (консервовані)
Рецепт приготування
У миску викладаємо сир і розминаємо виделкою. Додаємо в підготовлений сир яйце, ванільний цукор і сіль.
Добре перемішуємо масу для сирників і поступово додаємо борошно (трохи залишаємо). Замішуємо м’яке тісто.
З рештками борошна формуємо з сирного тіста ковбаску, розрізаємо на 8 частин і робимо руками коржі.
Викладаємо підготовлені сирники в гаряче масло і смажимо на середньому вогні з 2-х сторін до коричневої скоринки. Для видалення масла готові смачні сирники викладаємо на паперові рушники.
Ароматні сирники розкладаємо по тарілках, поливаємо сметаною, додаємо шматочки консервованих персиків і подаємо. Приємного апетиту!