Рецепт приготування смачного фаршированого болгарського перцю з начинкою з рису, томатів і яловичого фаршу.
Інгредієнти
-
5 шт.
— перець (солодкий болгарський)
-
500 гр.
— м’ясний фарш (яловичий)
-
2,5 чашки
— рисова крупа
-
3 шт.
— помідори
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
2 зубчики
— часник
-
1,5 чашки
— вода
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Готові гарячі фаршировані перці викладаємо на тарілки і відразу подаємо.
Приємного апетиту!
Розігріваємо духовку до 220 градусів.
Помідори, цибулю і часник нарізаємо дрібно.
У сковороду з олією викладаємо цибулю, обсмажуємо протягом 3 хвилин.
До цибулі додаємо фарш і обсмажуємо протягом 15 хвилин, поки не википить рідина.
Потім до фаршу викладаємо часник, рис. Заливаємо водою, додаємо помідори, приправляємо сіллю і перцем і варимо під кришкою протягом 15 хвилин (рис повинен увібрати всю рідину).
Поки вариться фарш з рисом, у перців відрізаємо кришечки, видаляємо насіння і мембрани. Внутрішню сторону перців трохи солимо і перчимо.
Заповнюємо перці готовим фаршем з рисом, накриваємо відрізаними кришечками. Викладаємо у форму для запікання і ставимо в духовку на 30 хвилин.