Печериці фаршировані сиром Фета, салямі, шматочком помідора і запечені в листковому тісті.
Інгредієнти
-
1 пачка
— тісто (листкове)
-
6 шт.
— печериці
-
70-100 гр.
— сир (Фета)
-
1/2 шт.
— помідори
-
6 скибочок
— ковбаса (салямі)
Рецепт приготування
Печериці очистити, видаляємо ніжки і перевертаємо.
Заповнюємо підготовлені капелюшки сиром Фета.
Викладаємо зверху шматочками помідора.
По скибочці салямі.
Прямокутник листкового тіста розрізаємо на 6 рівних частин (якщо беремо тісто заморожене, то попередньо розморожуємо).
Викладаємо посередині кожного шматка підготовлені капелюшки печериць з начинкою.
Беремо пальцями кінці тіста навпроти один одного і щільно скріплюємо посередині.
Викладаємо фаршировані печериці в тесті на деко з папером.
Змащуємо жовтком і відправляємо в духовку при 190 градусах, поки тісто не покриється світло-коричневою хрусткою скоринкою.
Смачні грибочки в тесті трохи охолоджуємо і подаємо як закуску. Приємного апетиту!