Цвітна капуста в паніровці


Відмінний рецепт смачного гарніру: смажена цвітна капуста в хрусткій паніровці.

Інгредієнти

  • 1 качан

    — капуста цвітна середнього розміру)

  • 3 шт.

    — куряче яйце

  • 1 1/2 чашки

    — сухарі (панірувальні, 150 гр.)

  • 1/2 чашки

    — рослинна олія

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Качан цвітної капусти промиваємо.


    Зрізаємо зелене листя і, з допомогою ножа, видаляємо центральний стебло.
    Легко розрізаємо капусту на маленькі суцвіття.


    Заливаємо підготовлені суцвіття водою, солимо (2 ч. л.), доводимо до кипіння і варимо 15 хвилин.
    Готову кольорову капусту зливаємо.


    В мисці з сіллю (1/2 ч. л.) збиваємо яйця. Розігріваємо олію.
    Занурюємо підготовлені суцвіття порціями в яйцях.


    Обвалюємо в сухарях.
    Викладаємо підготовлені суцвіття в паніровці в олію і обсмажуємо до коричневої хрусткої скоринки.

    Подаємо ароматну цвітну капусту гарячої. Приємного апетиту!