Відмінний рецепт смачного гарніру: смажена цвітна капуста в хрусткій паніровці.
Інгредієнти
-
1 качан
— капуста цвітна середнього розміру)
-
3 шт.
— куряче яйце
-
1 1/2 чашки
— сухарі (панірувальні, 150 гр.)
-
1/2 чашки
— рослинна олія
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Качан цвітної капусти промиваємо.
Зрізаємо зелене листя і, з допомогою ножа, видаляємо центральний стебло.
Легко розрізаємо капусту на маленькі суцвіття.
Заливаємо підготовлені суцвіття водою, солимо (2 ч. л.), доводимо до кипіння і варимо 15 хвилин.
Готову кольорову капусту зливаємо.
В мисці з сіллю (1/2 ч. л.) збиваємо яйця. Розігріваємо олію.
Занурюємо підготовлені суцвіття порціями в яйцях.
Обвалюємо в сухарях.
Викладаємо підготовлені суцвіття в паніровці в олію і обсмажуємо до коричневої хрусткої скоринки.
Подаємо ароматну цвітну капусту гарячої. Приємного апетиту!