Оригінальний рецепт приготування смачного блюда з брокколі і сиру.
Інгредієнти
-
1 головка
— брокколі
-
1 шт.
— куряче яйце
-
70 гр.
— борошно (пшеничне)
-
100 гр.
— сир (твердих сортів)
-
100 гр.
— сметана
-
1 ст. л.
— сік лимона
-
2 зубчики
— часник
-
для смаження
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Брокколі з сиром подаємо гарячими з соусом.
Приємного апетиту!
Якщо використовуємо заморожену брокколі, викладаємо на тарілку і даємо трохи постояти в теплому місці. Злегка віджимаємо і поділяємо на суцвіття невеликі шматочки.
Якщо використовуємо свіжу брокколі, поділяємо на невеликі суцвіття. Відправляємо в миску.
У миску з підготовленою брокколі розбиваємо одне яйце, додаємо борошно, сіль, перець, натертий на дрібній тертці сир (краще використовувати пармезан). Все ретельно перемішуємо і з суміші формуємо коржі невеликого розміру.
Обсмажуємо коржі з брокколі і сиру в невеликій кількості олії з обох сторін, поки не підрум’яняться до золотистого кольору.
У невелику миску викладаємо сметану, лимонний сік і пропущений через прес часник. Трохи солимо, перемішуємо і викладаємо в соусницю.