Заморожуємо сирі гриби
Заморожування сирих грибів від варених відрізняється лише тим, що ми їх не будемо попередньо варити. Також їх миємо, нарізаємо, трохи підсушуємо і розподіляємо по пакетах. Взимку я дістаю пакетик з такими грибочками, обсмажую на сухій сковороді, до випаровування рідини. Потім вливаю масло і смажу до готовності. Можна посмажити з картоплею, відправити в пиріжки або зварити суп.
6. Відео – Мариновані білі гриби
Автор ролика пропонує нам свій рецепт. Переглянувши його, він навіяв мені довіру. Готується просто, виглядає дуже апетитно. Уявляю, як смачно! Пропоную познайомитися з цим рецептом і вам!
Приємного перегляду!
Білі гриби – справжній рай для грибника або просто для любителя грибочків. У приготуванні вони не вибагливі, завжди виходять смачними. Якщо вам пощастило зібрати кошик таких грибочків, то обов’язково постає питання про їх заготівлі на зиму. Частина від такого видобутку ми неодмінно смажимо з картоплею, щоб відсвяткувати «улов». Решта відправляється в банки, морозилку або на сушку. Адже взимку все це з’їдається набагато охочіше. Зима все з’їсть…
Забирайте рецепти собі в соціальні мережі або кладіть в закладки, щоб не втратити. Адже спеціально для вас я зібрала в одному місці найпопулярніші і прості способи зберегти білі гриби на зиму.
Заходьте до нас частіше. Попереду, за планом, багато смачних і корисних відкриттів! Бажаю вам усього доброго! До швидких зустрічей!