Ароматна картопля з петрушкою


Спробуйте злегка обсмажити свіжу петрушку в рослинній олії, перемішати її з вареною картоплею і отримаєте новий ароматний гарнір або основне пісне блюдо.

Інгредієнти

  • 600 гр.

    — картопля

  • 1 пучок

    — петрушка

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • 2 ч. л.

    — сіль

Рецепт

    Бульби картоплі очищаємо і нарізаємо кубиками. Викладаємо підготовлені кубики в солону воду, варимо до готовності і відкидаємо на друшляк.


    Петрушку промиваємо і дрібно нарізаємо.


    У сковороді розігріваємо олію, викладаємо підготовлену петрушку і, помішуючи, смажимо 30 секунд.


    Готові кубики картоплі викладаємо в сковороду з петрушкою і добре перемішуємо.

    Смажимо ароматну картоплю в петрушці 2-3 хвилини, знімаємо з вогню і подаємо як гарнір або як основне пісне блюдо з овочевим салатом. Приємного апетиту!