Спробуйте злегка обсмажити свіжу петрушку в рослинній олії, перемішати її з вареною картоплею і отримаєте новий ароматний гарнір або основне пісне блюдо.
Інгредієнти
-
600 гр.
— картопля
-
1 пучок
— петрушка
-
2 ст. л.
— рослинна олія
-
2 ч. л.
— сіль
Рецепт
Бульби картоплі очищаємо і нарізаємо кубиками. Викладаємо підготовлені кубики в солону воду, варимо до готовності і відкидаємо на друшляк.
Петрушку промиваємо і дрібно нарізаємо.
У сковороді розігріваємо олію, викладаємо підготовлену петрушку і, помішуючи, смажимо 30 секунд.
Готові кубики картоплі викладаємо в сковороду з петрушкою і добре перемішуємо.
Смажимо ароматну картоплю в петрушці 2-3 хвилини, знімаємо з вогню і подаємо як гарнір або як основне пісне блюдо з овочевим салатом. Приємного апетиту!