6 рецептів приготування класичного горохового супу

Хотілося б почути вашу думку про супах. Діліться, пишіть коментарі. Буду вдячний.

  1. Гороховий суп з копченостями

Інгредієнти:

Приготування:

1. Зелений горошок ретельно промиваємо і заливаємо холодною водою години на два. Найзручніше замочувати горох на ніч. Готовий горох викладаємо в каструлю і заливаємо холодною водою. Відправляємо на вогонь.

2. Картоплю миємо, очищаємо від шкірки, знову миємо й нарізаємо на кубики або як вам подобається.

3. Копчену ковбасу також нарізаємо кубиками або брусочками, як вам подобається.

4. Тим часом горох закипів. Знімаємо піну і варимо 30-50 хвилин, щоб горошок розварився.

5. Поки вариться горох готуємо зажарку. У сковороду наливаємо олію, розігріваємо, викладаємо дрібно нарізану ріпчасту цибулю і натерту на тертці моркву. Перемішуємо і обсмажуємо до м’якості овочів, хвилин 5-7.

6. Горох у нас розварився, додаємо картоплю і варимо до готовності картоплі.

7. По готовності картоплі, викладаємо в суп засмажені цибулю і моркву, нарізану копчену ковбасу, 2-3 лаврового листа, солимо, перчимо. Доводимо до кипіння і варимо 10 хвилин на невеликому вогні.

8. Додаємо рубаний кріп, прокип’ятимо ще хвилину і відключаємо вогонь.

Гороховий суп з копченостями готовий.

Приємного апетиту!