4. Прості голубці з пекінської капусти
Виявляється, з такою капусти голубці виходять нічим не гірше, ніж з білокачанної. Вам варто зробити це блюдо і скуштувати його!
Необхідно:
- Капуста пекінська – 800 гр
- Фарш свинячий – 0,5 кілограма
- Рис пропарений – 0,5 ст.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Томатна паста – 35 гр
- Вода – 800 мілілітрів
- Цукор, сіль – за смаком
- Лавровий лист – 1 шт.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Зелень, спеції – за смаком
Послідовність дій:
1.Крупу перебрати, промити. Поставити на плиту, тушкуватися до напівготовності. Злити залишки рідини. Капусту загорнути в харчову плівку і покласти в мікрохвильову піч на вісім хвилин, щоб листя пропарились.
2. Цибулю і моркву почистити, вимити, дрібно порубати. Фарш змішати з приостывшим рисом і подрібненими овочами. Посипати зеленню, спеціями, все перемішати. Качан капусти розібрати на рівні листя. Розмістити підготовлену начинку, загорнути її, заготівлі укласти у форму для випікання.
3. Томатну пасту змішати з водою, додати цукор, сіль, лавровий лист і чорний мелений перець. Заправкою залити вміст форми. Розігріти духовку до 180 градусів. Поставити в неї страву на п’ятдесят хвилин.
Прекрасного настрою, ситної вечері!