6 рецептів голубців з капусти з фаршем і рисом в духовці

4. Прості голубці з пекінської капусти

Виявляється, з такою капусти голубці виходять нічим не гірше, ніж з білокачанної. Вам варто зробити це блюдо і скуштувати його!

Необхідно:

  • Капуста пекінська – 800 гр
  • Фарш свинячий – 0,5 кілограма
  • Рис пропарений – 0,5 ст.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Томатна паста – 35 гр
  • Вода – 800 мілілітрів
  • Цукор, сіль – за смаком
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Зелень, спеції – за смаком

Послідовність дій:

1.Крупу перебрати, промити. Поставити на плиту, тушкуватися до напівготовності. Злити залишки рідини. Капусту загорнути в харчову плівку і покласти в мікрохвильову піч на вісім хвилин, щоб листя пропарились.

2. Цибулю і моркву почистити, вимити, дрібно порубати. Фарш змішати з приостывшим рисом і подрібненими овочами. Посипати зеленню, спеціями, все перемішати. Качан капусти розібрати на рівні листя. Розмістити підготовлену начинку, загорнути її, заготівлі укласти у форму для випікання.

3. Томатну пасту змішати з водою, додати цукор, сіль, лавровий лист і чорний мелений перець. Заправкою залити вміст форми. Розігріти духовку до 180 градусів. Поставити в неї страву на п’ятдесят хвилин.

Прекрасного настрою, ситної вечері!