2.Рецепт голубців під овочевий шубою
Смак відмінний! Приготуйте обов’язково!Сподобається і вам, і дітям. З’їдаються з великим задоволенням.
Необхідно:
- Капуста – 1 кг
- М’ясний фарш – 450 гр.
- Рис відварений – 170 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Вода – 0,5 склянки
- Сіль, перець, спеції – за смаком
- Рослинне масло – для смаження
- Твердий сир – 170 р.
- Помідори – 4 шт.
- Сметана – 0,5 склянки
- Часник, зелень – за смаком
Послідовність дій:
1.Щоб капустяне листя краще відділялися, качан капусти помістити в мікрохвильову піч на шість хвилин, далі облити проточною водою.
2. Цибулю і моркву очистити, подрібнити так, як вам більше подобається. Обсмажити овочі на сковороді в невеликій кількості рослинного масла. Остудити обсмажені інгредієнти.
3. Рис, фарш і засмажку з’єднати, посолити, поперчити, додати спеції при необхідності. Все добре перемішати.
4. Розкласти начинку в капустяні листи, загорнути її в рулети. Укласти їх на деко, полити водою, закрити поверхню фольгою.
5. Нагріти духовку до 190 градусів. Відправити в неї деко з стравою приблизно на півгодини.
6. Сир і часник попередньо натерти на дрібній тертці. Помідори дрібно порізати, додати до них терті часник і сир, зелень, сметану, спеції. Покрити голубці «овочевий шубою», рівномірно розподіляючи її по всій поверхні голубців. Повернути форму з голубцями на 12 хвилин у духовку. Готове блюдо виглядає дуже ефектно і апетитно! Пробуйте швидше!
Ситного обіду, хороших вражень вам!