5 Класичних, дуже смачних рецептів риби під маринадом

5. Відео – Смачна риба під маринадом

Якщо ви готуєте рибу під маринадом вперше і у вас залишилися питання після прочитання наших рецептів, пропоную вам подивитися це відео. Автор детально розповість вам, як приготувати смачну рибу під маринадом, з усіма секретами і тонкощами. Результат виглядає апетитним і, я впевнена, насправді все дуже смачно!

Приємного перегляду!

Інгредієнти:

  • Риба (вага очищеної риби) – 700гр. (нототенія, минтай, хек або ін)
  • Сіль – за смаком
  • Чорний перець – за смаком
  • Яйце – 2шт.
  • Морква – 4-5 шт. (350-40гр)
  • Цибулина – 2шт.
  • Томатний кетчуп (або томатний соус) — 4ст.л.
  • (або томатна паста -1ст.л)
  • Рослинне масло – для смаження
  • Борошно для обвалювання
  • Лавровий лист – 2 шт
  • Чорний перець горошок – 5шт.

Сьогодні ми розглянули найсмачніші варіанти приготування риби під маринадом. Рибу ви можете використовувати будь-яку. Краще, звичайно, вибирати таку, яка після смаження зберігає форму. Так буде приємніше їсти страву. Подавати можна як самостійну страву або як доповнення до гарнірів. Особливо така гарна рибка з картопляним пюре. Також, можна надати його гостям в якості закуски.

Забирайте рецепти собі на замітку. Адже це просто, смачно і корисно!

Бажаю вам успіхів! До швидких зустрічей!