5. Відео – Смачна риба під маринадом
Якщо ви готуєте рибу під маринадом вперше і у вас залишилися питання після прочитання наших рецептів, пропоную вам подивитися це відео. Автор детально розповість вам, як приготувати смачну рибу під маринадом, з усіма секретами і тонкощами. Результат виглядає апетитним і, я впевнена, насправді все дуже смачно!
Приємного перегляду!
Інгредієнти:
- Риба (вага очищеної риби) – 700гр. (нототенія, минтай, хек або ін)
- Сіль – за смаком
- Чорний перець – за смаком
- Яйце – 2шт.
- Морква – 4-5 шт. (350-40гр)
- Цибулина – 2шт.
- Томатний кетчуп (або томатний соус) — 4ст.л.
- (або томатна паста -1ст.л)
- Рослинне масло – для смаження
- Борошно для обвалювання
- Лавровий лист – 2 шт
- Чорний перець горошок – 5шт.
Сьогодні ми розглянули найсмачніші варіанти приготування риби під маринадом. Рибу ви можете використовувати будь-яку. Краще, звичайно, вибирати таку, яка після смаження зберігає форму. Так буде приємніше їсти страву. Подавати можна як самостійну страву або як доповнення до гарнірів. Особливо така гарна рибка з картопляним пюре. Також, можна надати його гостям в якості закуски.
Забирайте рецепти собі на замітку. Адже це просто, смачно і корисно!
Бажаю вам успіхів! До швидких зустрічей!