4 Рецепта тонких млинців на кефірі з дірочками і 3 — млинцевих торта

Млинцевий торт в домашніх умовах рецепт з фото покроково

Інгредієнти:

  • Млинці — 12-15 шт.
Перша начинка:

  • Очищені волоські горіхи — 1 стакан
  • Родзинки — 2-3 ст. л.
  • Цукор — 0,5 склянки
Друга начинка:

  • Сир — 250-300 р.
  • Цукор — 0,5 склянки
  • Вершкове масло — 100 р.
  • Яйця — 3 шт.
  • Цукор ванільний — 1 ч. л.

Приготування:

Перша начинка:

1. Горіхи і родзинки пропустити через м’ясорубку.

2. Додати цукор, перемішати.

Друга начинка:

3. Відокремити білки від жовтків.

4. Цукор висипати в глибоку чашку і додати до нього жовтки.

5. Збити до утворення білої піни.

6. Сир викласти в глибокий посуд, додати до нього вершкове масло і ретельно розтерти.

7. Додати в сир збиті жовтки, ванільний цукор.

8. Все добре перемішати.

9. Сирна і горіхова начинка підготовлені. Стопка млинців теж готова. Приступаємо до збірки солодкого млинцевого торта.

10. Сковороду або сотейник змастити вершковим олією, не забуваючи промащувати боки. На дно кладемо блін.

11. Поверх цього млинця викладаємо ще 4-5 млинців, звішуючи їх краї бортів сковороди.

12. Першою викладаємо горіхову начинку.

13. Накриваємо млинцем.

14. Викладаємо частину сирної начинки, накриваємо млинцем. Продовжуємо класти млинці шарами, чергуючи начинки.

15. На останній млинець покладіть джем або варення.

16. Загорнути бічні млинці на джем.

17. Зверху викласти останній млинець.

18. Нагріти духовку до 200 градусів і випікати торт 10-15 хвилин.

19. Збити 3 білки з половиною склянки цукру. Готовий торт вийняти з духовки. Утворену піну вилити на гарячий пиріг і ненадовго поставити знову в духовку, поки білки не затвердіють і не зарум’яняться.

20. Виймаємо торт з духовки.

21. Перекладаємо на тарілку, даємо охолонути.

Коли охолоне нарізайте і подавайте гостям. Смачно…..

Приємного апетиту!