Друга начинка:
1. Сковороду поставити на маленький вогонь, розтопити вершкове масло, сильно не нагрівати.
2. Пучок зеленого цибулі дрібно нарізати. Додати розтоплене масло.
3. Яйця почистити, дрібно нарізати і додати до цибулі. Посолити і все перемішати.
Приступаємо до збірки млинцевого торта.
4. Сковороду змастити вершковим маслом, не забудьте промазати і дно, і боки, посипати панірувальними сухарями.
5. На дно покласти один млинець.
6. На млинець зверху укладаємо ще 4-5 млинців так, щоб кінці звисали з бортів.
7. Зверху на млинці рівномірно розкласти чотири — п’ять столових ложок м’ясної начинки. Накрити млинцем і зверху покласти начинку з рубаних яєць з зеленим цибулею. Закрити млинцем. Повторювати до тих пір, поки не закінчаться начинки. У нас з цієї кількості інгредієнтів вийшло три шари м’ясних і два яєчних.
8. Коли накрили останню начинку млинцем, загніть кінці бічних млинчиків наверх і закрийте млинцем.
9. Розтопіть на сковороді вершкове масло.
10. Змастіть маслом щедро верх торта.
11. Торт ставимо в духовку розігріту до 160°-180°, до утворення рум’яної скоринки. Ви можете не турбуватися, що торт буде сирої, так як у нас там закладені всі продукти, вже готові.
12. Виймаємо торт з духовки, викладаємо на блюдо.
13. Накривши іншим блюдом, перевертаємо. Подивіться з якого боку він вийшов у вас красивіше, може бути перевертати не захочете.
14. Нарізати на порційні шматки і подаєте гостям.
Пиріг смачний як гаряче, так і холодне. Їжте з бульйоном, молоком, чаєм, хто що любить.
Приємного апетиту!