Відео — Млинці на кефірі
-
Млинцевий торт
Інгредієнти:
- Млинці — 12-15 шт.
Для першої начинки:
- М’ясо відварне яловичина або свинина — 300-400 р.
- Потрухи курячі (шлунки і сердечка, без печінки) — 300-400 р.
- Цибуля ріпчаста — 1 головка
- Масло вершкове -80 — 100 р.
- Бульйон м’ясний — 1 / 2 склянки
- Сіль, перець
Для другої начинки:
- Яйця зварені круто — 3-4 шт.
- Зелена цибуля — 1 пучок
- Масло вершкове — 50-60 р.
- Сіль, перець
Приготування начинок:
Перша начинка:
1. Відварне м’ясо порізати на середні шматки, для прокручування в м’ясорубці.
2. Нарізане м’ясо і потрошки пропустити через м’ясорубку.
3. Готовий фарш.
4. Половину вершкового масла 40-50 р. розігріти на сковороді. Цибуля ріпчаста почистити, нарізати дрібними кубиками і обсмажити в розігрітій олії до м’якості.
5. Прокручене м’ясо додати в сковороду до цибулі, перемішати.
6. Додати половину бульйону. Якщо начинка здасться сухуватою, додати весь бульйон. Начинку посолити і поперчити за смаком.
7. Перемішати і прогріти 3-5 хвилин. Відставити в сторону, нехай остигає.