4 Рецепта тонких млинців на кефірі з дірочками і 3 — млинцевих торта

Відео — Млинці на кефірі

  1. Млинцевий торт

Інгредієнти:

  • Млинці — 12-15 шт.
Для першої начинки:
  • М’ясо відварне яловичина або свинина — 300-400 р.
  • Потрухи курячі (шлунки і сердечка, без печінки) — 300-400 р.
  • Цибуля ріпчаста — 1 головка
  • Масло вершкове -80 — 100 р.
  • Бульйон м’ясний — 1 / 2 склянки
  • Сіль, перець
Для другої начинки:
  • Яйця зварені круто — 3-4 шт.
  • Зелена цибуля — 1 пучок
  • Масло вершкове — 50-60 р.
  • Сіль, перець

Приготування начинок:

Перша начинка:

1. Відварне м’ясо порізати на середні шматки, для прокручування в м’ясорубці.

2. Нарізане м’ясо і потрошки пропустити через м’ясорубку.

3. Готовий фарш.

4. Половину вершкового масла 40-50 р. розігріти на сковороді. Цибуля ріпчаста почистити, нарізати дрібними кубиками і обсмажити в розігрітій олії до м’якості.

5. Прокручене м’ясо додати в сковороду до цибулі, перемішати.

6. Додати половину бульйону. Якщо начинка здасться сухуватою, додати весь бульйон. Начинку посолити і поперчити за смаком.

7. Перемішати і прогріти 3-5 хвилин. Відставити в сторону, нехай остигає.