Завитки з корицею


Чудовий рецепт приготування смачних булочок з корицею «Завитки».

Інгредієнти

  • 1 пачка

    — тісто (листкове)

  • 2 ст. л.

    — вершкове масло (розтоплене)

  • 1 ч. л.

    — кориця (мелена)

  • 1 чашка

    — цукор

Рецепт приготування

    У чашці змішуємо корицю, розтоплене масло і 1/4 частина цукру.


    На чисту робочу поверхню рівномірно за розміром аркуша тесту насипаємо половину залишків цукру.


    На цукор викладаємо розморожений лист тіста і злегка розкачуємо.


    Змащуємо тісто підготовленою сумішшю кориці і посипаємо залишками цукру.


    Скачуємо тісто в ролики з обох сторін рівно до середини аркуша.


    Обертаємо підготовлене тісто для завитків в плівку, викладаємо на гладку поверхню і залишаємо в холодильнику на 30 хвилин.


    Тісто нарізаємо на завитки завтовшки не більше 1,5 см і викладаємо на змащене деко.

    Запікаємо духмяні завиванці з корицею в розігрітій духовці при 200 градусах близько 15 хвилин. Якщо під час випічки завитки почнуть розгортатися, то виймаємо деко і акуратно двома виделками звертаємо назад. Готові завитки охолоджуємо і подаємо. Приємного апетиту!