Запіканка з макаронів конкильони з фаршем в духовці з фото

Ми знову зустрілися з такою красивою назвою простих макаронів конкильони. Вірніше не зовсім простих. Конкильони (не плутати з каннеллоні), це великі, ну просто величезні мушлі.

Я не дуже точно пам’ятаю, але мені здається, що в дитинстві у нас не було таких макаронів. Незважаючи на те, що у нас був хлібний край, макаронів і локшини у нас було всього 4-5 сортів. В основному їх варили і подавали засипаними сухарями або , у свята, сиром. Варили їх і по-флотськи, з фаршем.

Робили молочну запіканку, запіканку з яйцями, ну і щось ще, що вже забулося, тому що в такому віці, прибігши з вулиці, ми швиденько сідали за стіл, після окрику старших йшли мити руки, знову ж швидко ковтали, що стояло на столі, так як у нас були важливі справи на вулиці, і те що ми їли якось не запам’ятовувалось. Лише б живіт був повний.

Так, про дитинство можна згадувати нескінченно, тому давайте почнемо готувати, досить просте, впевнений що відоме всім блюдо, але мало хто пробував його, думаючи що приготування дуже складне. Зовсім ні, воно не складне, воно дуже просте.

Кожен готує його по-своєму і інгредієнти у кожного свої, тому рецептів дуже багато. Тут я даю найпростіший з простими інгредієнтами рецепт. Дивіться і повторюйте.