Запечені яйця в кабачках


Оригінальний рецепт смачного сніданку з яєць, запечених в шинках з сиром.

Інгредієнти

  • 3 шт.

    — кабачки (невеликі)

  • 6 шт.

    — куряче яйце

  • 6 щіпок

    — сир (твердий)

  • 3 щіпки

    — петрушка (сушена або свіжа)

  • 3 щіпки

    — перець (мелений)

  • 3 щіпки

    — сіль

Рецепт приготування

    Невеликі кабачки промиваємо і очищаємо від шкірки.


    Розрізаємо кожен кабачок навпіл і слухаємо акуратно м’якоть (краще використовувати спеціальну ложку для видалення м’якоті).


    Розміщуємо підготовлені половинки кабачків на змащене деко, посипаємо сіллю і перцем. Розбиваємо в кожну половинку кабачка по одному яйцю, посипаємо петрушкою, сіллю, перцем і натертим сиром.


    Вливаємо на деко з кабачками 1 чашка курячого бульйону або води і відправляємо в духовку при 180 градусах. Запікаємо яйця в кабачках 10-15 хвилин.

  • Подаємо оригінальне блюдо з яєць з помідорами і тертим сиром. Приємного апетиту!