Запечені мозкові кістки


Оригінальний рецепт з яловичих мозкових кісток, запечених в духовці. Кістковий мозок дуже корисний і неймовірно смачний. Подаємо кістки з часниковим хлібом і зеленим цибулею.

Інгредієнти

  • 3 шт.

    — яловичина (великі мозкові кістки)

  • 3 стебла

    — зелена цибуля

  • 4 зубчики

    — часник

  • 6 скибочок

    — хліб (будь за смаком)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Для приготування ароматних мозкових кісточок ставимо за духовку на 230 градусів. По можливості краще брати охолоджені мозкові кісточки рожевого кольору.


    Кістки з кістковим мозком солимо.


    Ставимо підготовлені мозкові кістки в глибоку форму або каструлю, яка підходить для духовки.


    Відправляємо кістки в духовку на 25-35 хвилин, час залежить від розміру кісток. Якщо кістковий мозок вільно відстає від кістки, то значить мозкові кісточки готові.

    Паралельно з запіканням кісток готуємо часниковий хліб, скибочки хліба підсушуємо в сковороді без масла і натираємо часником. Зелену цибулю нарізаємо.


    Готові мозкові кістки виймаємо і відразу подаємо.


    Чайною ложкою виймаємо ароматний кістковий мозок на підготовлений часниковий хліб, посипаємо цибулею і насолоджуємося смачним блюдом. Приємного апетиту!