Запечена яловичина


Святковий рецепт ароматної яловичини, запеченої цілим шматком в маринаді. Попередньо замочуємо яловичину в ароматному маринаді на ніч.

Інгредієнти

  • 1,2 кг.

    — яловичина (філе)

  • 1 ч. л.

    — гірчиця (їдальня)

  • 6 ст. л.

    — оцет (бальзамічний)

  • 4 листочка

    — шавлія

  • 1 ст. л.

    — цукор (коричневий)

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Для маринаду викладаємо в чашу блендера листочки шавлії, гірчицю, бальзамічний оцет, цукор, масло, сіль і перець.


    Збиваємо маринад до однорідної маси.


    Заливаємо підготовленим маринадом шматок яловичини з усіх боків і залишаємо накритим, у холодильнику на 7-8 годин.


    Закриваємо підготовлений шматок яловичини фольгою і відправляємо в духовку при 150 градусах на 4 години.

    Після запікання даємо постояти 20 хвилин і нарізаємо на шматочки.
    Готову ароматну яловичину подаємо з салатом і хлібом. Приємного апетиту!