Запечена картопля зі спеціями


Простий рецепт смачного картоплі, запеченої в духовці часточками і, після запікання, перемішаної зі спеціями, соком лимона і часником.

Інгредієнти

  • 750 гр.

    — картопля

  • 2 зубчики

    — часник

  • 2 ст. л.

    — сік лимона

  • 1 гілочка

    — петрушка

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1/4 ч. л.

    — перець (чорний)

  • 1/2 ч. л.

    — коріандр (насіння)

  • 1/4 ч. л.

    — паприка

  • 1 ч. л.

    — сіль

Рецепт приготування

    Очищену картоплю нарізаємо кубиками, змішуємо з олією (2 ст. л.).
    Відправляємо підготовлені кубики на деко в духовку на 30 хвилин при 200 градусах).


    Секрет цього ароматного страви — обсмажені спеції з часником в маслі. У гаряче масло (2 ст. л.) викладаємо коріандр, паприку, чорний перець, подрібнений часник і обсмажуємо 30-40 секунд.
    Ароматну обсмажену суміш змішуємо з лимонним соком і поливаємо готовий гарячий картопля.

    Додаємо в ароматна картопля подрібнену петрушку, сіль і перемішуємо. Подаємо ароматний гарячий картопля відразу. Приємного апетиту!