Запечена брюссельська капуста з гарбузом і цибулею


Смачні запечені брюссельська капуста, гарбуз і ріпчаста червоний лук.

Інгредієнти

  • 700 гр.

    — капуста (брюссельська)

  • 600 гр.

    — гарбуз

  • 1 шт.

    — ріпчаста цибуля (великий червоний)

  • 1 ч. л.

    — перець (чилі, порошок)

  • 1/3 ч. л.

    — перець (чорний)

  • за смаком

    — рослинна олія

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Якщо беремо свіжу брюссельську капусту, то очищаємо маленькі качанчики.


    Зрізаємо жорсткий кінець.


    Розрізаємо качанчики навпіл.


    Видаляємо пошкоджені верхні листочки.


    За таким методом очищаємо всі качанчики брюссельської капусти.


    Очищений червоний цибулю нарізаємо крупно


    Гарбуз очищаємо і нарізаємо кубиками.


    Підготовлені брюссельську капусту, червоний цибулю і гарбуз викладаємо на деко.


    Щедро поливаємо все олією.


    Посипаємо перцем (чилі і чорним) і сіллю.


    Перемішуємо рукою і рівномірно розподіляємо на деку.


    Відправляємо підготовлені шматочки в духовку при 220 градусах і запікаємо ароматну гарбуз з овочами 20-25 хвилин. В ході запікання 2 рази перемішуємо.

    Гарячі ароматні овочі з гарбузом викладаємо і за бажанням капусту, гарбуз, цибуля поливаємо бальзамічним оцтом. Приємного апетиту!