Закусочний рулет з тунцем


Відмінний рецепт святкового рулету з бездріжджового тесту, консервованого тунця, червоного перцю, цибулі-порею і сметани.

Інгредієнти

Для тіста:

  • 2 склянки

    — мука

  • 100 гр.

    — вершкове масло

  • 3 склянки

    — молоко

  • 3 шт.

    — куряче яйце

  • 1/2 ч. л.

    — сіль

Для начинки:

  • 2 банки

    — тунець (консерви)

  • 400 гр.

    — сметана

  • 50 гр.

    — сир (твердий)

  • 1 шт.

    — перець (червоний солодкий)

  • 1/2 стебла

    — цибуля-порей

  • 4 гілочки

    — кріп

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Для тесту в каструлі розтоплюємо масло і, помішуючи, додаємо борошно і сіль. Вливаємо молоко, збиваємо до однорідного тесту і розбиваємо яйця. Замішуємо віночком рідке тісто, як для млинців. Вливаємо підготовлене рідке тісто на деко з пекарської папером і відправляємо в розігріту духовку до 200 градусів на 20 хвилин.


    Готове тісто для рулету акуратно перевертаємо догори дном і знімаємо пекарську папір. Потім тісто назад акуратно перевертаємо.

    Поки випікається корж, в миску викладаємо консерви з тунця з рідиною і розминаємо виделкою. Цибулю-порей, очищений червоний перець нарізаємо дрібно і додаємо в миску до тунцу. Додаємо нарізаний кріп, сметану, мелений перець, трохи солі і добре перемішуємо. Викладаємо підготовлену ароматну начинку з тунця на готовий корж.


    Акуратно згортаємо корж з начинкою в рулет. Якщо закусочний рулет готуємо заздалегідь, то готовий рулет загорнути в плівку і кладемо в холодильник до наступного дня. Якщо ні, то остуджуємо в плівці тільки 1 годину, потім викладаємо рулет на деко з папером, посипаємо натертим сиром, кропом і відправляємо ароматну закуску в духовку при 200 градусах на 10 хвилин, поки сир на рулеті не розплавиться.

    Готовий ароматний закусочний рулет з тунцем охолоджуємо і подаємо. Приємного апетиту!