Закуска з перцю і м’ясного фаршу


Рецепт приготування смачної закуски з перцю, фаршу і сиру. Для приготування закуски відмінно підійде перець халапеньо.

Інгредієнти

  • 8 шт.

    — перець (невеликого розміру)

  • 500 гр.

    — м’ясний фарш (свинина)

  • 170 гр.

    — сир (вершковий)

  • 100 гр.

    — сир (твердих сортів)

  • 1 ст. л.

    — паприка

  • 1 ст. л.

    — соус (чилі)

  • 2 зубчики

    — часник

  • 3 шт.

    — куряче яйце

  • 1 склянка

    — сухарі (панірувальні)

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

  • — рослинна олія

Рецепт приготування

    Сир твердих сортів натираємо на дрібній тертці. Викладаємо в миску. Додаємо вершковий сир, паприку, соус чилі, сіль, перець і ретельно перемішуємо.


    Перець миємо, сушимо, відрізаємо верхню і задню частину (повинно вийти 8 циліндрів), очищаємо від насіння і мембран. Перці розрізаємо навпіл і отримуємо 16 маленьких циліндрів.


    Сумішшю з сиру акуратно наповнюємо циліндри з перцю, викладаємо на тарілку.


    У велику миску викладаємо свинячий фарш, додаємо 1 яйце, сіль, перець, пропущений через прес часник і добре перемішуємо.

    В одну миску висипаємо панірувальні сухарі, в іншу розбиваємо 2 яйця і злегка збиваємо.


    В руку беремо невелику кількість фаршу, робимо коржик, в середині розміщуємо перець з сиром і акуратно загорнути перець фаршем з усіх боків. За таким методом обертаємо фаршем всі перці.

    Перці в фарші спочатку кладемо в миску з яйцями, потім обвалюємо в сухарях.

    Лист для запікання змащуємо рослинним масло і на нього викладаємо перці.


    Відправляємо перці в фарші запікати в попередньо розігріту духовку до 170 градусів протягом 35 хвилин.
    Виймаємо з духовки, даємо постояти ще 5 хвилин, викладаємо на тарілку і подаємо.

    Так само перчики можна обсмажити у великій кількості рослинного масла, скоринка вийде більш коричневої і хрусткою.

    Приємного апетиту!