Закуска з кавуна з сиром


Оригінальний рецепт освіжаючої легкої закуски з кавуна, м’якого сиру і огірка з додаванням листочків м’яти.

Інгредієнти

  • 3-4 скибочки

    — кавун

  • 300 гр.

    — сир (козячий або Фета)

  • 1 ст. л.

    — рослинна олія (оливкова)

  • 2-3 листочка

    — м’ята

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • для прикраси

    — огірок

Рецепт приготування

    Розрізаємо кавун на скибки товщиною 5 см і з допомогою кондитерського кільця вирізаємо 12 циліндрів, захоплюємо тільки стиглу частина кавуна.


    Кільцем меншим по діаметру видаляємо центральну частину з підготовлених циліндрів.


    У мисці змішуємо сир з маслом (краще брати м’який козячий сир, але можна замінити на сир Фета).


    Додаємо нарізані листочки м’яти, чорний перець і добре перемішуємо.


    Кавунову заготовку для закуски викладаємо на тарілки, кондитерський мішок з насадкою заповнюємо підготовленим вершковим сиром.


    Циліндри кавуна заповнюємо підготовленої сирною начинкою.


    Огірок нарізаємо кружечками і навпіл.

    Прикрашаємо скибочками огірка освіжаючу закуску з кавуна і відразу подаємо. Приємного апетиту!