Закуска з ананаса і бекону


Оригінальна закуска з шматочків свіжого ананаса, загорнутих в скибочки бекону і запечені в духовці.

Інгредієнти

  • 20 шматочків

    — ананас (свіжі шматочки)

  • 20 скибочок

    — бекон (тонкі смужки)

  • 1/4 ч. л.

    — мускатний горіх (мелений)

  • 2 ч. л.

    — соус (Tabasco Habanero)

  • 1 ст. л.

    — цукор (коричневий)

Рецепт приготування

    Для приготування закуски з ананасом і беконом ставимо за духовку на 200 градусів.


    У мисці змішуємо соус Табаско з коричневим цукром і мускатним горіхом. Викладаємо в миску шматочки ананаса перемішуємо і маринуємо 5 хвилин.

    Підготовлені шматочки ананаса обертаємо смужками бекону, фіксуємо зубочистками і викладаємо на деко.


    Запікаємо ананас в беконі в духовці 5 хвилин, виймаємо, перевертаємо на інший бік і запікаємо ще 5 хвилин. Бекон не повинен підгоріти, якщо необхідно, зменшуємо час приготування.

  • Готову ароматну закуску виймаємо на тарілку і подаємо. Приємного апетиту!