Яєчня-бутерброд з ковбасою і сиром


Оригінальний рецепт смачного сніданку з простих інгредієнтів. Потрібно тільки скибочки хліба, курячі яйця, сир і ковбаса.

Інгредієнти

  • 6 скибочок

    — хліб (тостерний)

  • 12 скибочок

    — ковбаса (салямі або інша)

  • 3 шт.

    — куряче яйце

  • 3 щіпки

    — сир (твердий, натертий)

Рецепт приготування

    3 скибочки тостерного хліба викладаємо на сковороду (повинна підходити для духовки) або у форму для запікання.


    На кожен підготовлений скибочку викладаємо по 4 кружальця салямі (або будь-яку за смаком ковбасу, шинку).


    У 3 залишилися скибочок хліба виймаємо м’якоть посередині і викладаємо на ковбасу, щільно притискаючи.


    У кожен підготовлений бутерброд розбиваємо яйце, посипаємо зверху сиром і відправляємо яєчню-бутерброд в розігріту духовку до 200 градусів на 10 хвилин, поки білок повністю не приготується.


    Подаємо ароматну яєчню-бутерброд гарячої зі свіжими овочами. Приємного апетиту!