Яловичина з грибами і гречкою


Відмінний рецепт приготування дуже смачної тушкованої яловичини з грибами і гречкою.

Інгредієнти

  • 600 гр.

    — яловичина (без кісток)

  • 250 гр.

    — печериці

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 2 шт.

    — морква

  • 1 склянка

    — гречана крупа

  • 4-5 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування


    Шматочки яловичини нарізаємо кубиками, цибулю – дрібно, гриби – на скибочки, моркву натираємо.


    Підготовлені шматочки яловичини обсмажуємо з маслом в глибокій каструлі на середньому вогні близько 20 хвилин, поки не зажарятся.


    Гриби обсмажуємо окремо.


    Викладаємо готові гриби до яловичині.


    Додаємо підготовлені цибулю з морквою, перець, сіль і обсмажуємо 4 хвилини.


    Додаємо промиту гречку.


    Покриваємо повністю гарячою водою і перемішуємо.

    Відправляємо каструлю з яловичиною та гречкою в розігріту духовку до 190 градусів на 40 хвилин. Приємного апетиту!