Ми з вами вже готували суп з молюсками, там я вже описував коротко, що таке м’ясо мідій, де вживається. Але кожну страву, з одним і тим же продуктом, але різними добавками і по різному приготоване і на смак, звичайно, зовсім різне. Тут я пропоную вам один з дуже смачних супів, які я люблю.
Покроковий рецепт Голландського супу з молюсками
Інгредієнти:
- Мідії свіжі — 1,5 кг.
або
- Мідії варено-морожені — 250-300 р. (з одного кг. раковин виходить 180 р. м’яса.)
- Цибулини середніх розмірів — 2 шт.
- Пряна зелень — 2 пучка
- Сухе біле вино — 250 мл
- Сіль, свіжозмелену білий перець
- Вершки — 125 мл
- Сир (Гуда) — 200 р. — Не плутайте з сиром «Гауда». Гуда — це овечий сир. Його застосовують із-за специфічного гострого запаху і смаку. Спробуйте взяти інший овечий сир. Якщо його немає, ну тоді Пармезан.
Сторінка: 1 2