Яйця, фаршировані рибою


Відмінний рецепт смачних фаршированих яєць з хеком і каррі.

Інгредієнти

  • 6 шт.

    — куряче яйце

  • 200 гр.

    — хек (філе)

  • 12 скибочок

    — хліб (тонкий багет)

  • 3 ч. л.

    — сік лимона

  • 2 гілочки

    — петрушка

  • 1 ст. л.

    — вершкове масло

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 ч. л.

    — каррі (порошок)

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Філе хека посипаємо сіллю, перцем і викладаємо в розтоплене вершкове масло.


    Обсмажуємо філе хека 4-5 хвилин.


    У чашу блендера викладаємо смажене філе риби, гірчицю, каррі, сік лимона, рослинне масло, кілька листочків петрушки і ½ ч. л. сіль. Подрібнюємо начинку для яєць і пробуємо на сіль.


    Варені яйця ділимо навпіл, видаляємо жовтки і для стійкості на хлібі зрізаємо трохи низ у білку. Жовтки в начинку не додаємо.


    Скибочки багета підсушуємо на сковороді. Половинки яєць заповнюємо підготовленою начинкою, викладаємо на шматочки багета, прикрашаємо петрушкою і подаємо. Приємного апетиту!