Хрусткі курячі ніжки


Простий рецепт хрустких курячих ніжок, попередньо маринованих в соєвому соусі і запечених в сухарях.

Інгредієнти

  • 4 шт.

    — курка (ніжки)

  • 50 мл.

    — вершкове масло (розтоплене)

  • 70 гр.

    — сухарі (панірувальні)

  • 1 ст. л.

    — мед

  • 2 ст. л.

    — соєвий соус

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Ніжки промиваємо і висушуємо серветками. У мисці змішуємо соєвий соус з медом, відправляємо в соус підготовлені ніжки, перемішуємо і маринуємо 2 години (можна зробити в контейнері, закрити і відправити в холодильник).


    Соус з курячих ніжок зливаємо, на папері для запікання змащуємо ніжки розтопленим вершковим маслом і посипаємо сіллю.


    Викладаємо підготовлені ніжки з папером на деко, щедро посипаємо сухарями і обвалюємо.


    Відправляємо ароматні курячі ніжки запікатися в духовку при 200 градусах на 30-40 хвилин.
    Дуже смачні хрусткі ніжки подаємо з гарніром або улюбленим соусом. Приємного апетиту!