Вівсяне печиво з горіхами


Відмінний рецепт приготування ароматного хрусткого печива з фундуком, шоколадом і вівсяними пластівцями.

Інгредієнти

  • 250 гр.

    — вершкове масло

  • 300 гр.

    — борошно (пшеничне)

  • 150 гр.

    — вівсяна крупа (пластівці вівсяні)

  • 240 гр.

    — цукор

  • 500 гр.

    — шоколад (темний)

  • 180 гр.

    — фундук

  • 2 шт.

    — куряче яйце

  • 2 ч. л.

    — ванільний цукор

  • 3 ч. л.

    — розпушувач

Рецепт приготування

    Для приготування вівсяного печива ставимо за духовку на 180 градусів.

    Фундук з шоколадом подрібнюємо.


    Збиваємо м’яке масло, цукор, яйця і ванільний цукор.


    Додаємо в суміш з масла розпушувач, борошно, вівсяні пластівці, підготовлені горіхи і шоколад.


    Ретельно перемішуємо тісто.


    На деко з пекарської папером викладаємо по 1 їдальні ложки підготовленого тіста, розминаємо в коржики і відправляємо в духовку на 10-15 хвилин.

    Ароматне печиво охолоджуємо і подаємо. Приємного апетиту!