Вино з яблук в домашніх умовах — 6 простих кращих рецептів

Домашнє вино з яблук приготувати простіше, ніж здавалося б з першого погляду. Для цього не потрібно купувати дорогих і шкідливих хімікатів, які додають до вина на заводах недобросовісні виробники.

Знадобляться тільки самі яблука, цукор, іноді дріжджі. Зараз, в яблучний сезон, їх дуже багато. Адже яблуні, як правило, часто дають такий урожай, що пустити все про запас не вдається! Можна використовувати яблука будь-яких сортів. Головне, щоб вони були соковитими, повністю дозревшими, солодкими. Але, звичайно ж, не зіпсованими.

1. Простий рецепт домашнього вина з яблук

По такому рецепту виходить дуже смачне, в міру корисне вино, міцністю не більше пива. Готується просто. Досить запастися хорошими смачними, соковитими яблуками і соковижималкою. Цей домашній сидр можна дістати до свята або дружнього застілля. Тоді воно відразу стане тепліше і веселіше.