Варений яловичий язик


Відмінний рецепт приготування закуски з вареного яловичого мови.

Інгредієнти

  • 2 шт.

    — яловичина (мова)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 гілочка

    — петрушка

  • за смаком

    — перець (мелений чорний)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування


    Яловичий язик соскабливаем ножем, промиваємо, викладаємо в киплячу воду і додаємо цілу цибулину.


    Знімаємо всю піну під час кипіння бульйону, додаємо сіль, перець і варимо мова 3,5 години. При зменшенні бульйону додаємо гарячу воду.


    Готовий язик промиваємо під холодною водою і залишаємо в холодній воді на 10-14 хвилин.


    Мова викладаємо на дошку і знімаємо ножем верхню шкірку.

    Підготовлений яловичий язик нарізаємо на шматочки, прикрашаємо петрушкою і подаємо. Приємного апетиту!