Тушковані свинячі ребра з картоплею


Відмінний рецепт смачних свинячих ребер, тушкованих в одній сковороді з картоплею і цибулею. Для збереження соковитості ребер і хрусткої скориночки картоплі цю страву краще готувати в сковороді вок.

Інгредієнти

  • 500 гр.

    — свинина (ребра)

  • 5 шт.

    — картопля

  • 4 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 100 мл.

    — рослинна олія

  • 1 ч. л.

    — коріандр (мелений)

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Свинячі ребра розрізаємо на шматки (кожне ребро окремо), посипаємо сіллю, перцем і обсмажуємо на сильному вогні в сковороді вок (в олії) 10 хвилин, щоб закрити соки всередині.


    В олії після свинячих ребер обсмажуємо нарізану півкільцями цибулю і виймаємо.


    Очищену картоплю нарізаємо на 2-3 частини, посипаємо сіллю, перцем і викладаємо в масло після лука. Обсмажуємо ароматну картоплю з усіх боків 10-12 хвилин. Прибираємо з вока.


    З пательні вок видаляємо масло, на дно викладаємо смажений цибулю, навколо розкладаємо обсмажені ребра і в середину викладаємо підготовлену картоплю. Вливаємо 1 чашку води (краще бульйону), накриваємо вок і тушкуємо ароматне блюдо на повільному вогні 60 хвилин. За 15 хвилин до приготування посипаємо ребра і картоплю меленим коріандром. Якщо рідина швидко википає, вливаємо ще воду або бульйон.

    Готові ароматні ребра викладаємо на велику тарілку посередині, навколо додаємо цибулю, картоплю, посипаємо зеленою цибулею і подаємо з коханим овочевим салатом. Приємного апетиту!